project home 0 updates 21 donateurs

Een keer per week

door Niels
 • In Nederland wonen ruim 160.000 ouderen in instellingen. De verschillen tussen de bewoners zijn groot. De één ligt de hele dag op bed, terwijl de ander zich nog relatief goed kan verplaatsen. Weer een ander is dement. Door gezondheidsklachten, een gebrek aan sociale contacten of financiële middelen komen de bewoners gemiddeld genomen één keer per week buiten. Het grootste deel van hun leven speelt zich dus af binnen de muren van het tehuis. Als fotograaf wilde ik weten hoe het leven in zo’n instelling eruit ziet. Want de verhalen ken ik, maar hoe is het er nu echt? Ik liep een jaar lang rond in tehuizen in Nederland, op zoek naar de overeenkomsten en de verschillen.
  Met hulp van ontwerper Sybren Kuiper maakte ik het boek Een keer per week. Een groot deel van de financiering is rond. Maar om het boek naar de drukker te kunnen sturen, heb ik jullie hulp nodig.
  Veel dank!

  Niels Blekemolen
  www.nielsblekemolen.nl

  film door: http://www.5gradenoost.nl/
   

  Project banner


  Je kunt dit project promoten door een project banner te plaatsen op je website of blog.

  Kopieer en plak de de banner code in je eigen website.

  Banner voorbeeld:
  Banner code:

  reageer
  • Er zijn op dit item nog geen reacties
  Je dient eerst in te loggen voordat u een reactie kunt toevoegen!

project van Niels

... (meer)

Dit project is 101% voordekunst
€ 4.070 doel van € 4.000 bereikt
21 donateurs
Wat gebeurt er nu?

Hoera!
De financiering van dit project is geslaagd. De projecthouder krijgt van voordekunst de lijst met donateurs en zal spoedig contact opnemen om de gemaakte afspraken na te komen. Via de updates pagina op voordekunst houdt de projecthouder je op de hoogte van de vorderingen van het project.