project home 7 updates 68 donateurs
 • Studio Ruwedata (Thijs Kelder) en WORM willen in hartje Rotterdam een kunstwerk realiseren van 30 m2. In de vijftal raampartijen van het NDU pand op de Witte de With straat komt een collage van slogans, kreten en beelden.
   
  Het werk gaat verwijzen naar de sfeer en geschiedenis van de Witte de Withstraat, een opgekuiste kunst- en uitgaansstraat met een roemruchte geschiedenis vol hoeren, dope & nachtbrakers. Denk Moulin Rouge 2.0 met een snufje Rock ’n Roll in een schoon, heel en veilig Rotterdam.
   
  Denk mee over de invulling. Doneer niet alleen geld, maar ook een woord of een slogan of een beeld dat Thijs in het kunstwerk verwerkt. Laat je inspireren door het nachtleven en het verleden van de stad en de straat.
   
  Op de short list staan God Bless Rotterdam, Onvolledige vergunning, SLACKERS, Like, Hier waak ik, Wegens overlast geopend, hakkuh, GirlsGirlsGirls, kapsalon, Happy Hour, kUNST. Maar dat kan natuurlijk veel beter. We dagen je uit!
   
  Je kunt je favoriete woord invullen bij de “Motivatie om dit project te steunen” op de donatiepagina van voordekunst.nl. Of mail ons via voordekunst@worm.org.
   
  We zijn natuurlijk omkoopbaar, dus hoe hoger de donatie, des te meer kans je maakt dat we jouw woord verwerken in het werk ;-) Bij een donatie van €25,- ontvang je jouw woord als sleutelhanger, uitgesneden uit het restmateriaal van het kunstwerk en vormgegeven door Studio Ruwedata.
   
  Hoe gaat het werk er uitzien?
   
  Het wordt een collage van transparant, gekleurd plexiglas vol typografische kretologie, straattaal en sloganism. Deze collage zal worden laser-gesneden door onze vrienden van Snijlab en vervolgens stuk voor stuk op verschillende dieptes worden gemonteerd.
   
  Om alvast een idee te krijgen van het kunstwerk, check de schetsontwerpen die we bij de updates hebben gevoegd!
   
  Eenmaal voltooid heeft Rotterdam er een vet kunstwerk in de openbare ruimte bij, waaraan jij je steentje hebt bijgedragen!
   
  Website Studio Ruwedata (Thijs Kelder)
  www.studioruwedata.nl
   
  Website WORM
  www.worm.org

  Dit kunstproject wordt mede mogelijk gemaakt door Centrum voor Beeldende Kunst Rotterdam.

  Project banner


  Je kunt dit project promoten door een project banner te plaatsen op je website of blog.

  Kopieer en plak de de banner code in je eigen website.

  Banner voorbeeld:
  Banner code:

  reageer
  • Er zijn op dit item nog geen reacties
  Je dient eerst in te loggen voordat u een reactie kunt toevoegen!

Studio Ruwedata & WORM i.s.m. jou!
project van Studio Ruwedata & WORM i.s.m. jou!

Het Instituut voor Avantgardistische Recreatie is geboren onder de sterren van Punk, Dada, Fluxus en Hacktivism is WORM een volbloed bastaardkind van een onmogelijke liefde tussen avant-gardistische recreatie, DIY en sustainability. ... (meer)

Dit project is 113% voordekunst
€ 4.262 doel van € 3.777 bereikt
68 donateurs
Wat gebeurt er nu?

Hoera!
De financiering van dit project is geslaagd. De projecthouder krijgt van voordekunst de lijst met donateurs en zal spoedig contact opnemen om de gemaakte afspraken na te komen. Via de updates pagina op voordekunst houdt de projecthouder je op de hoogte van de vorderingen van het project.