project home 0 updates 26 donateurs

Tartuffe

door De Zwarte Weduwe
 • Help Tartuffe op de planken!
   
  Wie is toch die Tartuffe, de man die op een avond kwam aankloppen en zich heilige noemde? Wie of wat hij ook is, de onhandige en schijnheilige vader des huizes Orgon valt voor deze manipulatieve geloofsfanaticus. Terwijl Orgon zijn reeds verloofde dochter als bruid aanbiedt aan Tartuffe, probeert hijzelf Orgon's vrouw Elmire te verleiden. Ondanks de waarschuwingen van zijn familie groeit Orgon's obsessie voor Tartuffe. Komt hij er op tijd achter dat hij bedrogen wordt of kost zijn blind vertrouwen hem zijn huis en familie? 
   
  Theatergroep De Zwarte Weduwe geeft een moderne draai aan deze heerlijke klassieker van Molière. 
   
  Spelers:
  Garmt van der Zel - Harold de Jonge - Angela Looyé - Ciska van Gemert - Lucienne Janmaat - Ellen Ruifrok - Bob Brinkman - Erik Brekelmans - Anne Jansen - Annelies van der Vlis - Danielle Teeuwen
   
  Regie: Jeroen de Graaf
  Muziek: Mark Schuit
   
  Wil jij Tartuffe op de planken zien? Help ons dan met een bijdrage, klein of groot. Hiermee kunnen we Tartuffe nog spannender, mooier en lekkerder maken. Een lust voor het oog, over bedrog, geloof en blinde obsessie.... Tartuffe!
   
  19 t/m 21 juni - Theater Merlijn - Den Haag. Kijk voor meer informatie op www.dezwarteweduwe.nl. 
   
  Over De Zwarte Weduwe
  De Zwarte Weduwe is een jong en vernieuwend theatergezelschap. Met veel passie en ambitie brengt de groep kwalitatief hoogwaardige amateurvoorstellingen op de Haagse podia. Kwaliteit is voor De Zwarte Weduwe essentieel. Spelinhoudelijk dagen we onszelf dan ook continu uit door het volgen van cursussen en masterclasses en uitwisseling met andere (amateur)theatergroepen. Ook waarborgen wij de kwaliteit door voorstellingen te spelen die op alle punten ‘af' zijn. Denk hierbij aan spel, decor, kleding en techniek. Daarnaast zijn wij er van overtuigd dat ook een professionele (logistieke) organisatie essentieel is voor een succesvolle voorstelling. Het is onze ambitie om door kwaliteit te leveren het amateurtheater in Den Haag e.o. een positieve impuls te geven. We brengen Haagse inwoners een avond uit die hen verrast en ontroert en die hen inspireert om vaker naar het theater te gaan!  
   
  Twitter: @dezwarteweduwe
   

  Project banner


  Je kunt dit project promoten door een project banner te plaatsen op je website of blog.

  Kopieer en plak de de banner code in je eigen website.

  Banner voorbeeld:
  Banner code:

  reageer
  • Er zijn op dit item nog geen reacties
  Je dient eerst in te loggen voordat u een reactie kunt toevoegen!

De Zwarte Weduwe
project van De Zwarte Weduwe

... (meer)

Dit project is 106% voordekunst
€ 1.060 doel van € 1.000 bereikt
26 donateurs
Wat gebeurt er nu?

Hoera!
De financiering van dit project is geslaagd. De projecthouder krijgt van voordekunst de lijst met donateurs en zal spoedig contact opnemen om de gemaakte afspraken na te komen. Via de updates pagina op voordekunst houdt de projecthouder je op de hoogte van de vorderingen van het project.