project home 10 updates 44 donateurs
 • Photo Town – block party & print sale, een feestelijke fotografiemarkt waarbij 25 opkomende fotografen hun werk presenteren en verkopen, georganiseerd door Foam Lab op zaterdag 13 juli in de Tolhuistuin Amsterdam. 

  Alle fotografen worden door Foam Lab geselecteerd op originaliteit en kwaliteit. Zij bepalen zelf de prijzen op de markt op voorwaarde dat ze één foto te koop aanbieden voor 25 euro. Deze betaalbare foto kan op Photo Town direct worden uitgeprint. Maak kennis met het werk van jonge fotografen en doe je eerste kunstaankoop! Photo Town draait om fotografie, maar heeft ook verrassende randprogrammering in de vorm van DJ’s, live muziek, bijzonder eten en drinken en andere creatieve verkoop.
   
  Foam Lab is een jaarlijks terugkerend initiatief van Foam, dat young professionals uitdaagt hun talenten te ontplooien. Foam Lab organiseert dit jaar multidisciplinaire evenementen om de toegankelijkheid van fotografie bij haar eigen doelgroep te vergroten.
   
  Foam Lab pakt Photo Town groots aan. De financiering van het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door standverkoop en sponsoring, maar daarnaast is jouw hulp hard nodig om het project te laten slagen. Jouw geld wordt ingezet voor het belangrijkste onderdeel van Photo Town: de presentatie van de fotografie! 

  Zelfontworpen expostands, leuke randprogrammering, gekleurde lampjes, printercartridges en alles daaromheen kost geld dat we nu nog niet hebben. Help jij ons mee?
   
  Steun jong fotografietalent en bouw mee aan Photo Town! 

  Kijk voor meer informatie op: www.foam.org/lab

  Project banner


  Je kunt dit project promoten door een project banner te plaatsen op je website of blog.

  Kopieer en plak de de banner code in je eigen website.

  Banner voorbeeld:
  Banner code:

  reageer
  • Er zijn op dit item nog geen reacties
  Je dient eerst in te loggen voordat u een reactie kunt toevoegen!

Bibi, Jessie, Julia, Kim, Marloes & Sophie = Foam Lab
project van Bibi, Jessie, Julia, Kim, Marloes & Sophie = Foam Lab

Foam Lab is een jaarlijks terugkerend initiatief van Foam, dat young professionals uitdaagt hun talenten te ontplooien. Dit Lab organiseert multidisciplinaire evenementen om de toegankelijkheid van fotografie bij haar eigen doelgroep te vergroten. ... (meer)

Dit project is 100% voordekunst
€ 2.500 doel van € 2.500 bereikt
44 donateurs
Wat gebeurt er nu?

Hoera!
De financiering van dit project is geslaagd. De projecthouder krijgt van voordekunst de lijst met donateurs en zal spoedig contact opnemen om de gemaakte afspraken na te komen. Via de updates pagina op voordekunst houdt de projecthouder je op de hoogte van de vorderingen van het project.