project home 2 updates 36 donateurs

SALOON

door Dieter Defurne
 • Help Saloon naar het Fringe festival in Amsterdam.
   
  De Vlaamse choreograaf Dieter Defurne is al een aantal jaar aan het werk om zijn hedendaagse dansvoorstellingen in binnen- en buitenland te laten zien. Dit jaar wil hij voor het eerst terugkeren naar Nederland waar hij zijn dansmaker opleiding in ArteZ (Arnhem) gekregen heeft. Om het voor elkaar te krijgen dat hij zijn dansers, de muzikanten en hemzelf naar Amsterdam kan verplaatsen en de voorstellingen kan laten doorgaan, hoopt hij op jullie steun.
   
  Samen met de bevriende regisseur Johnny de Meyer maakte Dieter zijn eerste voorstelling met dans en theater. Saloon is een creatie dat geïnspireerd is op Westerns en net als in vorige creaties wordt er een samenspel gemaakt van dans, live muziek, decor, kostuums en deze keer ook theater. In december 2012 ging Saloon in premiere en ze gaat op tournee in de komende seizoenen.
   
  Het geld dat via deze crowdfunding wordt opgehaald zal gebruikt worden voor vervoers- en verblijfskosten voor het Fringe festival in Amsterdam. Als gezelschap ben je op het Fringe festival zelf verantwoordelijk voor de kosten en inkomsten. Daarom zal het geld ook  gebruikt worden om de betaling van de dansers en muzikanten te verzekeren.
   
  Als je ons project graag steunt zijn we jou daar verschrikkelijk dankbaar voor, we hopen dan ook de meesten van jullie op één van onze voorstelling te mogen verwelkomen. DeFdonkey is een dynamisch gezelschap dat ook volgend seizoen weer een aantal projecten zal doen, bij sponsoring kun je ook meeproeven van het nieuwe project “End result” dat in Gent in premiere zal gaan.
   
  Voor meer informatie over DeFdonkey, kijk op www.defdonkey.be of volg ons op facebook.
    
  SALOON
  Stof, eenzaamheid, duels, lange stiltes en tumbleweed komen samen in Saloon, een moderne western waar theater en dans in elkaar verweven zijn. De protagonist wil zijn lege ‘zijn’ opvullen en leren overleven in het wilde bestaan. Waar machtswellust, liefdesdrang, het streven naar vrijheid en het zoeken naar stilte de mens beheersen.
   
  Saloon zocht zijn inspiratie in de personages en situaties van de western zoals iedereen die kent. Daarbij vonden de makers opvallend veel overeenkomsten met ons eigen moderne leven.
   
  SALOON een western met vloeiende teksten, sprekende dans en wervelende muziek.

  Project banner


  Je kunt dit project promoten door een project banner te plaatsen op je website of blog.

  Kopieer en plak de de banner code in je eigen website.

  Banner voorbeeld:
  Banner code:

  reageer
  • Er zijn op dit item nog geen reacties
  Je dient eerst in te loggen voordat u een reactie kunt toevoegen!

Dieter Defurne
project van Dieter Defurne

... (meer)

Dit project is 100% voordekunst
€ 5.005 doel van € 5.000 bereikt
36 donateurs
Wat gebeurt er nu?

Hoera!
De financiering van dit project is geslaagd. De projecthouder krijgt van voordekunst de lijst met donateurs en zal spoedig contact opnemen om de gemaakte afspraken na te komen. Via de updates pagina op voordekunst houdt de projecthouder je op de hoogte van de vorderingen van het project.