project home 3 updates 92 donateurs

Enclose

door Prins de Vos
 • Enclose – door Prins de Vos

  Mijn naam is Prins de Vos en ik werk aan een fotoboek bij mijn serie Enclose.

  De serie
  Enclose is het fotografisch dagboek van mijzelf en mijn vriend. Sinds een jaar fotografeer ik onze relatie, met een analoge camera. Deze vond ik op een rommelmarkt, met nog een half leeg filmpje erin. Ik begon te fotograferen zonder plan of idee, en toen de film was ontwikkeld, bleek een nieuwe serie te zijn geboren. De analoge compact camera’s die ik voor Enclose gebruik zijn nu niet meer uit mijn leven weg te denken. Het fotograferen is een soort van noodzaak voor mij geworden. Het móet gebeuren, en elke keer als er weer een film ontwikkeld is, bekruipt me een overweldigend gevoel. Enclose is puur en rauw. Soms zo dicht op de huid dat er een soort van ongemak waarneembaar is. Herkenbaar voor veel van ons, maar voor sommigen toch ook nieuw. Ik denk dat iedereen van Enclose zijn eigen verhaal kan maken. Kijk voor meer beeld op: www.prinsdevos.nl of volg me op facebook: www.facebook.com/devosprins

  Fotoboek
  Het geld heb ik nodig voor het drukken van het boek. Het wordt een boek op a5-formaat met een selectie van 60 beelden. Het boek wordt ontworpen door boekontwerper Teun van der Heijden en het voorwoord is geschreven door Arthur Japin.
  Het zou fantastisch zijn als jullie mij willen steunen. Uiteraard krijg je voor je bijdrage iets leuks terug. Het boek zelf, een mooie print, een polaroidfoto door mij gemaakt, een gesigneerd exemplaar van het boek.. kijk maar eens naar de lijst met tegenprestaties. Alvast ontzettend bedankt! 

  Project banner


  Je kunt dit project promoten door een project banner te plaatsen op je website of blog.

  Kopieer en plak de de banner code in je eigen website.

  Banner voorbeeld:
  Banner code:

  reageer
  • Er zijn op dit item nog geen reacties
  Je dient eerst in te loggen voordat u een reactie kunt toevoegen!

project van Prins de Vos

... (meer)

Dit project is 101% voordekunst
€ 5.455 doel van € 5.380 bereikt
92 donateurs
Wat gebeurt er nu?

Hoera!
De financiering van dit project is geslaagd. De projecthouder krijgt van voordekunst de lijst met donateurs en zal spoedig contact opnemen om de gemaakte afspraken na te komen. Via de updates pagina op voordekunst houdt de projecthouder je op de hoogte van de vorderingen van het project.