project home 0 updates 45 donateurs

Op Gloeiend Hart

door ANA/KATA
 • ‘Op ontdekkingsreis naar je eigen hart’
  ANA/KATA neemt haar publiek deze zomer mee in een emotiebaan. Deze surrealistische tocht gaat door donkere tunnels en over steile paden, tot we in de verte het Hart zien opgloeien.
   
  Wij verbouweneen oude Mercedes brandweerwagen tot minitheater met een groot sculptuur op het dak, in de vorm van een menselijk hart! In dit intieme theater zal onze nieuwe voorstelling 'Op Gloeiend Hart' worden gespeeld tijdens Theaterfestival De Parade in Utrecht (van 19 juli t/m 4 augustus) en Amsterdam (van 9 augustus t/m 17 augustus).
   
  ANA/KATA legt altijd een sterk accent op de beleving en de voltrekking van het decor. Hierdoor wordt de inhoud van de voorstelling bepaald door de beleving van de ruimte, waar de bezoeker onderdeel van wordt. Zo maken wij theater op basis van beeldende kunst; het canvas is de ruimte en de bezoeker stapt letterlijk dit levende schilderij in.
   
  Met ‘OpGloeiend Hart’ willen wij het bewustzijn van de bezoeker aanspreken en kritisch ingaan op de moderne wereld waar wij vandaag de dag in leven. Hoe wij met overvolle agenda’s carrière willen maken en tegelijkertijd spiritueel dichter bij onszelf en de liefde willen komen. Tijdens onze voorstelling maak je een surrealistische reis naar je eigen hart, en daar is moed voor nodig!
   
  Dit grote gloeiende hart zal duurzaam, demontabel en theater proof gebouwd worden op het dak van de brandweerwagen! En daar hebben wij hulp bij nodig..
  Niet alleen materialen zoals hout, plaat, staal en verf, maar ook effecten in de vorm van een geluidslandschap, verlichting en vormgeving. We hebben al een werkplaats en creatieve handen. Help je mee ons hart kloppend te krijgen?
   
  www.anakata.nl

  Project banner


  Je kunt dit project promoten door een project banner te plaatsen op je website of blog.

  Kopieer en plak de de banner code in je eigen website.

  Banner voorbeeld:
  Banner code:

  reageer
  • Er zijn op dit item nog geen reacties
  Je dient eerst in te loggen voordat u een reactie kunt toevoegen!

project van ANA/KATA

... (meer)

Dit project is 101% voordekunst
€ 10.100 doel van € 10.000 bereikt
45 donateurs
Wat gebeurt er nu?

Hoera!
De financiering van dit project is geslaagd. De projecthouder krijgt van voordekunst de lijst met donateurs en zal spoedig contact opnemen om de gemaakte afspraken na te komen. Via de updates pagina op voordekunst houdt de projecthouder je op de hoogte van de vorderingen van het project.